یادگیری و شناخت بهتر فر قنادی باعث می شود تا شیرینی و کلوچه های خوشمزه تری را بپزید. هرچه اطلاعات شما در استفاده از فر قنادی و همچنین فر های دیگر مانند فر نان فانتزی بیشتر باشد محصولات با کیفیت تر و خوش طعم تری را خواهید پخت. با مطالعه مقالات قبل در مورد ترفند هایی برای استفاده بهتر از فر قنادی آموختید که باید به طور کامل فر قنادی خود را شناسایی کنید و از چند ترفند در پخت کلوچه و شیرینی استفاده کنید مانند پایین آوردن دما تا ۲۵ درجه فارنهایت و همچنین پر نکردن داخل فر تا دما و حرارت به طور یکنواخت در داخل فر قنادی پخش شود و بچرخد. با استفاده از این موارد می توانید بهترین شیرینی ها و کلوچه ها را بپزید. در ادامه می خواهیم ترفند های دیگری برای استفاده بهتر از فرقنادی را با شما اشتراک بگذاریم.
استفاده از ظروفی که دیواره های کوتاه دارند
برای پخت بعضی از شیرینی ها و برشته کردن آنها و همچنین اگر می خواهید شیرینی که می پزید چیپسی و تُرد شود می توانید از ظروفی در فر قنادی استفاده کنید که دیواره و کناره های کوتاه دارند و یا حتی دیواره ندارند. دقت داشته باشید که استفاده از این مدل ظرف ها در فر قنادی فقط برای برخی از شیرینی هایی که می خواید چیپسی شوند مناسب اند و برای پخت کیک ها خیلی مناسب نیستند. استفاده از ظروف با دیواره های کوتاه در فر قنادی باعث می شود که هوایی که در داخل فر به گردش در می آید به خوبی شیرینی و کلوچه شما را تُرد و چیپسی کند.
از فر قنادی برای پخت غذا استفاده نکنید.
همانطور که می دانید می توانید از فر قنادی برای پخت غذا هم استفاده کنید اما نمی توانید به طور حرفه ایی این کار را انجام دهید زیرا طراحی و ساخت فر قنادی مخصوص به شیرینی و کلوچه است و بهتر است همیشه از فر قنادی برای پخت شیرینی استفاده شود.
بدون دیدگاه