دستگاه نانوایی تونلی که در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک وجود دارد جهت پخت انواع نان های سنتی از قبیل نان لواش، نان بربری، نان تافتون، نان خشک، نان سنگک به کار می رود. این دستگاه تولید نان که توسط کارخانجات صنعتی در اندازه های مختلف تولید می شود با حرارت ۱۰۰% غیرمستقیم آماده طبخ انواع نان است.

این دستگاه ازطراحی زیبا و کارآمد و مهندسی عالی و استحکام بسیار خوب برخوردار است. از جمله مزیت های این دستگاه نسبت به تنورهای سنتی وجود اینورتر و حرارت سنج است که از طریق آن می توان دور حرکت نوار و دمای تونل را تنظیم کرد . با تنظیم حرارت، پخت نان به صورت مطلوب و مناسبی انجام می شود و با این شیوه پخت، میزان ضایعات نان نیز کاهش پیدا می کند.

آسیا پخت ارائه دهنده برترین انواع دستگاه های مخصوص پخت نان از جمله دستگاه نانوایی سنگک  و تونلی و … می باشد.

مزیت دیگر این دستگاه وجود سبد استیل است. نان های پخته شده در سبد استیل نصب شده بر روی دستگاه نانوایی جمع آوری می شود و یا در صورت قرارگرفتن باند خنک کننده اتوماتیک که به چند فن و یک اینورتر مجهز است، نان جهت خنک شدن به روی آن منتقل می شود.

نوار دستگاه تولید نان از جنس سیمی گالوانیزه، استیل و یا چدن ساخته می شود.

اگر قرار است از دستگاه برای پخت نان لواش استفاده شود برای حفظ رطوبت و نرمی نان توصیه می شود که طول تونل کوتاه تر باشد.

اما اگر قصد تولید نان لواش خشک را دارید طول بلندتر و استفاده از سردکن جهت خنک نکردن و خارج کردن کامل رطوبت نان پیشنهاد می شود.

اگر دستگاه به صورت تمام اتوماتیک باشد باید در ابتدای خط تولید یک دستگاه شاطر اتوماتیک مجهز به اینورتر تعبیه شود که خمیر به شکل نواری به سطح پخت انتقال داده شود.

در دستگاه تولید نان تمام اتوماتیک کلیه عملیات کنترل سیستم های الکتریکی به وسیله دستگاه PLC  که بر روی دستگاه نصب شده است انجام می گیرد و اپراتور با صفحه کلید لمسی می تواند تنظیمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تایمر زمان پخت را انجام دهد و یا برنامه های از پیش تعریف شده را انتخاب نماید.

این تابلوها این امکان را به شما می دهد تا کلیه اقدامات انجام شده و فعالیت دستگاه را ذخیره کنید همچنین کنترل و تنظیم دستگاه از طریق سیستم سرور امکان پذیر است.

اما حرارت در دستگاه تولید نان به صورت نیمه اتوماتیک، به وسیله ترموستات تنظیم می شود و کلیدهای کنترل در اختیار اپراتور قرار می گیرد.

حرارت در دستگاه تونلی غیرمستقیم با استفاده از یک مبدل خاص به خمیر نان می رسد.

این حرارت در زیر صفحات پخت و روی نان بدون اینکه گازهای ناشی از سوخت در بستر پخت پراکنده شوند تأمین می شود و به این ترتیب نان با یک حرارت مناسب و بدون قرار گرفتن در معرض گازهای سمی پخت می شود.

پخت نان در این دستگاه با استفاده از دو روش حرارتی تشعشعی و مجاورتی صورت می گیرد. ترموستات نصب شده بر روی تونل به تنظیم حرارت کمک می کند.

دستگاه نانوایی تونلیقیمت دستگاه نانوایی تونلی

ما تجربه و دانش خود را در صنعت فرآوری مواد غذایی با تجهیزات نانوایی و ماشین آلات نانوایی که به مشتریان ارزشمند خود می فروشیم نشان می دهیم.

امروزه با ۳۰ مدل مختلف در مجموعه تجهیزات نانوایی و شیرینی پزی، ما به یکی از تولیدکنندگان پیشرو و قابل اعتماد در صنعت خود تبدیل شده ایم.

ما خطوط تولید کامل و همچنین ماشین آلات و تجهیزات نانوایی با اندازه متوسط ​​و کوچک را برای بازار جهانی عرضه می کنیم.

ترکیبی از تجربه، خط تولید مجهز به آخرین فناوری، منبع انسانی آموزش دیده و بهترین انتخاب مواد اولیه را داریم.

ما به مشتریان خود اطمینان می دهیم که راه اندازی کارآمد، ماشین آلات نانوایی بادوام و تولیدات بی عیب و نقص هستند.

با استفاده از بازخورد مشتریان، تقاضاهای بازار و آخرین فناوری به طور مداوم برای اصلاح و نوآوری کار می کند. هدف ما همیشه توسعه تجهیزات نانوایی فراتر از انتظار و ارائه راه حل هایی است که مشتریان ما را ضروری می دانند.

ما شما را تشویق می کنیم که نگاهی به طیف گسترده ای از محصولات ارائه شده در وب سایت داشته باشید.

دستگاه نانوایی تونلی چیست؟

کوره های تونلی تجهیزات پخت پیوسته ای هستند که می توانند با گاز مستقیم (DGF) یا واحدهای گرمایش غیر مستقیم باشند. قلب خطوط تولید با سرعت بالا، معمولاً ظرفیت خروجی کارخانه را تعیین می کنند. تقسیم‌کننده‌ها، جعبه‌های اثبات، قسمت های خنک‌ کننده و تجهیزات کیسه‌ بندی در برابر خروجی ‌ای که کوره‌های تونلی قادر به تولید هستند، متعادل هستند.

کوره های تونلی ارائه می دهند:

  • تطبیق پذیری
  • بهره وری
  • کاهش نیروی کار
  • فرصت هایی برای گسترش قابلیت های موجود.

اجاق های تونلی ده ها سال است که در نانوایی های مقیاس بزرگ استفاده می شود. اولین مدل ها به صورت تجاری توسط بیکر پرکینز و ورنر و فلیدرر در اوایل دهه ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ عرضه شدند.

بعداً، سایر تولیدکنندگان فر شروع به ایجاد طرح های جایگزین یا بهبود مدل های موجود کردند.

دستگاه نانوایی چگونه کار می کند؟

یک کوره تونلی برای عملکرد خود به ۵ جزء اساسی و حداقل نیاز دارد:

یک جعبه محصور و عایق حرارتی که به عنوان محفظه پخت عمل می کند تا از نشت گرما جلوگیری کند و دمای فرآیند را حفظ کند.

مکانیزم گرمایشی که در بیشتر موارد شامل احتراق سوخت های فسیلی است.

یک سیستم همرفتی که گردش هوای گرم را در داخل محفظه پخت مجبور می کند.

یک سیستم انتقال (موتور، شفت، قرقره، گیربکس و باند) برای حرکت محصولات از یک سر به سر دیگر در طول اتاق پخت.

استخراج کننده ها یا پشته های اگزوز برای حذف ایمن محصولات احتراق و جلوگیری از تجمع بخار آب در داخل محفظه پخت.

یک سیستم بارگیری و تخلیه که تشت ها را جهت می دهد تا بتوان آنها را به عنوان ردیف های مجزا گروه بندی و ارسال کرد.

خروجی حرارتی مورد نیاز برای پخت محصولات پخته شده مختلف در کوره های تونلی:

نان و نان ← ۴۰۰ – ۵۰۰ BTU در هر پوند خمیر

کیک و شیرینی های پخته شده → ۳۵۰ تا ۴۵۰ BTU در هر پوند خمیر

کراکر و اسنک ← ۹۰۰ – ۱۰۰۰ BTU در هر پوند خمیر.

کوره های تونلی گاز مستقیم (DGF) رایج ترین نوع تجهیزات در نانوایی های پرسرعت هستند که نان یا کیک پخت می کنند.

اجاق های تونلی DGF همه کاره و ساده برای کار هستند.

کاربرد دستگاه نانوایی تونلی

جنبه های کلیدی طراحی هنگام انتخاب کوره های تونلی

نسبت ظرفیت به قیمت

نوع کاربرد محصول و خروجی مورد نیاز به قطعات در دقیقه یا پوند خمیر در ساعت

عرض و طول با توجه به خروجی مورد نیاز، ابعاد تشت و فاصله محصول

مکانیسم گرمایش (احتراق گاز طبیعی یا پروپان، برق، هیدروژن)

ظرفیت حرارتی در BTU/h یا KW برای پخت و خشک کردن خمیر می باشد

عایق حرارتی محفظه پخت (رسانایی حرارتی و ضخامت مواد عایق)

ارتفاع از سطح دریا (حداکثر دمای محصول را دیکته می کند و بر عملکرد تجهیزات پنوماتیکی مانند دمنده های استخراج و توربین برای هوای احتراق تأثیر می گذارد)

سیستم همرفت برای تحمیل حرکت یا گردش هوای گرم

سیستم انتقال

ساخت نوار و استحکام مکانیکی برای تحمل بار کامل، نیروهای تنش و انبساط حرارتی (بند فولادی جامد، مش سیم، نوع شبکه)

راندمان فر یا استفاده نسبی از گرما

سیستم های ایمنی و هشدار اجاق گاز

ابزار دقیق و کنترل فرآیند

رویکردهای کاهش مصرف حرارت در کوره های تونلی

افزایش ضخامت عایق

از عایق هایی با رسانایی حرارتی کمتر استفاده کنید

از درب های سبک تر استفاده کنید

نوارهای سبک تر یا شبکه های نقاله را نصب کنید

بهینه سازی نرخ اگزوز بر اساس حداقل الزامات برای استخراج گازهای احتراق و بخار آب باشید.

نان ترکیبی از آرد و آبی است که پخته شده است. در طول سال‌ها، تولید آن با افزودن‌های فراوانی از میوه گرفته تا آجیل و بسیاری از انواع مختلف آرد، پیچیده ‌تر شده است. نان یک غذای اصلی در بسیاری از کشورها با اهمیت فرهنگی است.

با گفته های رایجی مانند “برنده نان”، به یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی جهان تبدیل شده است.

اولین شواهد نان در حدود ۳۰۰۰۰ سال پیش با پیشرفت های تکنولوژیکی به سرعت فزاینده است. حدود ۱۰۰۰۰ سال پیش، اولین گونه های مایه خمیر شده توسط افرادی ظاهر شد که کف آبجو را از بین می بردند تا به خمیر اضافه کنند.

سپس با گذاشتن یک تکه خمیر در طول شب، خمیر مایه درست می‌ شد که مخمر طبیعی را به خود می‌ گرفت و باعث می ‌شد نان بیشتر ور بیاید.

در سال ۱۹۶۱ با تولید میکسرهایی که می ‌توانستند دسته‌های بزرگ نان را بدون کار دستی تولید کنند، وارد دوران مدرن شد.

از بین بردن اتکای شدید به کار دستی، نان را به طور گسترده در دسترس و همچنین ارزان کرد و آن را به یکی از رایج ترین محصولات در جهان تبدیل کرد

فرآیند تهیه نان دارای پنج مرحله است:

مخلوط کردن – این کار ترکیبی از همه مواد است، معمولاً آرد گندم، آب، خمیر مایه، نمک و چربی. اجازه می دهیم خمیر مخلوط شود تا یک محصول شود.

شکل دادن – این کار زمانی است که نانوایان یا ماشین آلات صنعتگر، خمیر را به شکل و اندازه دلخواه در می آورند.

ضخیم سازی – پروفینگ به آن اجازه می دهد تا بالا بیاید و ساختار خرده نان مورد نظر را ایجاد کند.

امتیاز دهی – قبل از پخت باید آن را برش دهید تا با منبسط شدن نان در فر، شکل آن مخدوش نشود.

پخت – پخت، پخت واقعی نان است. در بسیاری از انواع فرها انجام می شود و بسته به نوع آن بسیار متفاوت است.

انواع مختلفی از نان ها از جمله نان های میوه ای، سریع، چاودار و هر نان دیگری که نانوا لازم بداند وجود دارد. به طور معمول، بسته به قوام مورد نظر، ۶۰ ۷۵٪ وزن نان آب است.

نان همچنین معمولاً دارای چربی در سطح ۳٪ به منظور نرم شدن بافت و حمایت از توسعه گلوتن است.

در نهایت، نمک تقریباً به تمام فرمول ها اضافه می شود تا طعم و مزه را تقویت کند و توسعه گلوتن را تقویت کند و محصولی با کیفیت بالاتر را برای مصرف کنندگان به ارمغان بیاورد.

نان به طرق مختلف در سراسر جهان استفاده می شود و ارزش غذایی متفاوتی دارد. به طور معمول، این یک غذای کم پروتئین و چربی است که کربوهیدرات بالایی دارد. نان های سبوس دار دارای بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی طبیعی هستند، اگرچه بیشتر نان های سفید با مواد معدنی مشابه غنی شده اند.

طبق قانون، کلسیم، آهن، تیامین و نیاسین به همه آردهای قهوه ای و سفید در ایالات متحده اضافه می شود. بسیاری از کشورها با استفاده از گندم و افزودنی‌های گیاهان نشاسته‌ای بومی خود، برخی از انواع آن را تولید می ‌کنند که طعم و ارزش غذایی متفاوتی به آن می ‌دهد.

برای خرید دستگاه نانوایی تونلی با کارشناسان ما با شماره ۰۹۱۳۲۰۶۰۶۱۵ تماس بگیرید.

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

خانه خدماتتماس ارتباط با ما
09132060615