کاربرد های دستگاه نانوایی و عملکرد آن

کاربرد دستگاه نانوایی

آیا با کاربرد های دستگاه نانوایی اشنایی دارید؟ این دستگاه ها چه مزیت هایی دارند؟

در مطالب قبلی شما را با مراقبت از دستگاه نانوایی اشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص دستگاه های نانوایی به دست آورید.

نان نوعی خوراکی پخته است که می توان آن را از انواع خمیر تهیه کرد. خمیر معمولاً از آرد و آب درست می شود. نان در صدها شکل، اندازه، نوع و بافت پخته می شود. نسبت ها و انواع آرد و سایر مواد، مانند روش های تهیه متفاوت است.

در طول تاریخ، نان یکی از اساسی ترین غذاها بوده است، زیرا یکی از قدیمی ترین غذاهای مصنوعی نیز به شمار می رود. در واقع، مردم از آغاز کشاورزی نان درست می کردند.

مردم در همه فرهنگ ها نان را به اشکال مختلف با هر وعده غذایی در روز سرو می کنند. می توان آن را به عنوان بخشی از غذا یا به عنوان یک میان وعده جداگانه مصرف کرد.

کاربرد دستگاه نانوایی

کاربرد دستگاه نانوایی

نان معمولاً از خمیر آرد گندم تهیه می شود که با مخمر درست می شود و اجازه می دهد تا ور بیاید. به طور معمول، مردم نان را در فر می پزند. با این حال، روز به روز افراد بیشتری برای پخت نان تازه در خانه به دستگاه های نان مخصوص مراجعه می کنند.

دستگاه نانوایی چیست؟

دستگاه نان ساز یا نانوایی، وسیله ای آشپزخانه برای پخت نان است. این دستگاه از یک قالب یا قالب نان با پاروهای تعبیه شده تشکیل شده است که در مرکز یک فر کوچک مخصوص چند منظوره قرار دارد.

دستگاه نان چگونه ساخته می شود؟

همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، نان ساز از چندین قسمت تشکیل شده است. این دستگاه در اصل یک اجاق برقی فشرده است که یک قالب نان تکی و بزرگ را درون آن قرار می دهد. قلع به خودی خود کمی خاص است – دارای یک محور در پایین است که به یک موتور الکتریکی در زیر متصل است.

یک پارو فلزی کوچک به محور در پایین قلع وصل شده است. پارو وظیفه ورز دادن خمیر را بر عهده دارد. خود محور توسط یک مهر و موم ضد آب پوشانده شده است.

بسیاری از مردم در تهیه نان از آرد چند منظوره به جای آرد نان استفاده می کنند. به نظر می رسد که تفاوت در گلوتن است.

گلوتن نوعی پروتئین است که در آرد یافت می شود.

اگر خمیر قوی نباشد، دی اکسید کربن خارج می شود و نان آنقدر بالا نمی آید.

آرد نان گلوتن بیشتری نسبت به آرد چند منظوره دارد. با این حال، میزان گلوتن در برندهای خاص آرد متفاوت است.

به طور کلی، آرد چند منظوره دارای گلوتن ۹ تا ۱۲ درصد است. آرد نان معمولاً دارای محدوده گلوتن ۱۰٪ تا ۱۳٪ است. به نواحی همپوشانی توجه کنید.

اگر از آرد چند منظوره در دستگاه نان خود استفاده می کنید و برای شما کار می کند، عالی است. نام تجاری آرد شما باید در محدوده بالایی از سطوح گلوتن باشد.

اگر فقط آرد چند منظوره داشته باشید چه؟

اگر درصد گلوتن در لیست نیست یا محدوده ای را نشان می دهد، یک قرص نان آزمایشی درست کنید. بدترین اتفاق این است که نان به اندازه معمول پف نکند.

در آپدیت جدید این صفحه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص انواع دستگاه نانوایی به دست آورید.

برای خرید دستگاه نانوایی با کارشناسان ما با شماره ۰۹۱۳۲۰۶۰۶۱۵ تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

      خانه خدماتتماس ارتباط با ما
      09132060615