هرچند افرادی که از فر قنادی برای درست کردن شیرینی و کلوچه استفاده می کنند مطمئناً از طرز کار فر قنادی اطلاع دارند اما ما می خواهیم در این مقاله ترفند هایی برای استفاده بهتر از فر قنادی را به شما نشان دهیم. در اینجا راهکار هایی داریم تا بتوانید به وسیله ی آن استفاده بهتری از فر قنادی داشته باشید. آیا می دانید چرا باید از فر قنادی استفاده کنید؟ با مطالعه مطالب قبل می توانید آشنایی بیشتری با فر قنادی به دست آورید.

فر قنادی خود را بشناسید

تنظیمات فر قنادی را به خوبی بشناسید و بدانید که هر دکمه و هر علامت که روی صفحه نمایش نشان داده می شود دقیقا مربوط به چه مشخصه و ویژگی در فر قنادی است.

وقتی فر قنادی روشن است دقیقا چه اتفاقی می افتد و وقتی خاموش است دیگر از فر قنادی نمی توانید استفاده کنید و تنها فر معمولی قابل استفاده است.

چند ترفند برای پخت بهتر در فر قنادی

پایین آوردن دما تا ۲۵ درجه فارنهایت، به این خاطر که در فر قنادی نحوه پخت و حرارت عوامل بسیار مهمی هستند، همیشه نیازی نیست تا حرارت و گرما بسیار بالا باشد. قاعده ی کلی برای بدست آوردن حرارت مناسب برای پخت این است که دما را تا ۲۵ درجه فارنهایت پایین تر از درجه ی رسپی مورد نظرتان بیاورید.

روند پخت را تا انتهای کار بررسی کنید، گاهی شیرینی و کلوچه ایی که در فر قنادی قرار داده اید زود تر از زمان معمول پخته می شود بنابراین باید هر چند دقیقه یک بار نحوه پخت را بررسی کنید تا از سوختن شیرینی ها و کلوچه های خوشمزه در فر قنادی جلوگیری شود. بو کردن هم برای بررسی روند پخت کمک خوبی است.

داخل فر قنادی را پر نکنید. گردش و جریان داشتن هوا و حرارت در داخل فر قنادی بسیار مهم است. اگر شما فر را پر کنید هوا به خوبی در فر قنادی جریان پیدا نخواهد کرد. و شیرینی و کیکی که می پزید برشته نمی شود و خام می ماند.

درباره نانوایی

ارسال دیدگاه