استفاده از فر قنادی برای تهیه شیرینی های تُرد و چیپسی واقعا عالی است. فر قنادی با فر نان فانتزی متفاوت است. فر نان فانتزی با اضافه کردن بخار و حرارت بالا به نان ها در هنگام پخت باعث می شود نان ها داغ بمانند. تفاوت بین فر نان فانتزی با فر قنادی در مقدار حرارتی است که در فر انتقال پیدا می کند. برای آشنایی بیشتر با روش های مقایسه فر قنادی و فر نان فانتزی مقالات قبل را مطالعه کنید. در این مقاله می خواهیم به شما آموزش دهیم که چطور می توانید با فر قنادی شیرینی های ترد شکلاتی درست کنید. با مطالعه مقاله قبل می توانید اطلاعات اندکی در مورد پخت شیرینی های ترد شکلاتی به دست آورید. با ما همراه باشید.
پخت شیرینی شکلاتی با فر قنادی باعث می شود شیرینی تُرد تر و لذیذ تری داشته باشید. داغی و حرارتی که از شیرینی شکلاتی بلند می شود به خاطر حرارت بالایی است که در فر قنادی می چرخد. و همین باعث حالت کرانچی شدن شیرینی و خوشمزگی اش است. پخت شیرینی شکلاتی بدون فر قنادی در فر معمولی نیز امکان پذیر است با این تفاوت که دیگر خبری از کرانچی و تُرد بودن شیرینی ها نیست. در تهیه شیرینی شکلاتی با فر قنادی بهتر است از شکر قهوه ایی استفاده کنید تا حالت کاراملی شیرینی را بیشتر متوجه شوید.
طرز تهیه شیرینی شکلاتی
مواد لازم
- ۱ و ½ پیمانه آرد
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۸ قاشق غذا خوری کره بدون نمک در دمای اتاق
- ½ پیمانه شکر قهوه ایی
- ¾ قاشق غذا خوری وانیل
- ۶ تکه شکلات کم شیرین یا شکلات تلخ
دستور پخت
فر قنادی را در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
در یک کاسه بزرگ کره را حدود یک دقیقه هم بزنید. شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. و حدود یک دقیقه هم بزنید. سپس به آرامی آرد، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. تکه های شکلات را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید.
با یک قاشق غذا خوری مواد را به صورت دایره های کوچک به صورت جدا گانه روی کاغذ روغنی پهن کنید. اجازه دهید حدود ۱۲ دقیقه تا ۱۵ دقیقه و یا بیشتر در فر قنادی بپزد.
دقت کنید که استفاده از کاغذ روغنی روی سینی فر باعث می شود که شیرینی ها به سینی نچسبند.
بدون دیدگاه