دستگاه نانوایی سنگک


همیشه تصویری که در ذهن ما از شیوه پخت نان سنگک وجود دارد، تنورهای سنتی و مملو از سنگ ریزه هایی است که نان بر روی آن طبخ می شود. اما امروزه علاوه بر آن تنورهای سنتی و قدیمی دستگاه هایی نیز وجود دارند که  کار آن تنور سنتی را به عهده گرفته اند. امروزه  دستگاه نانوایی سنگک به دو شیوه ی پخت با حرارت غیر مستقیم و پخت با حرارت مستقیم تولید و ساخته می شود.

دستگاه نانوایی سنگک دارای ویژگی هایی است که علاوه بر سهل و آسانتر کردن پخت نان، کیفیت نان تولید شده با این دستگاه را نیز بسیار اعلا کرده است. به لحاظ ویژگی های ظاهری دستگاه نانوایی سنگک اکثرا از ورقه های استیل ایرانی و یا اروپایی تولید می گردد و کارگاه های سازنده و تولید کننده این دستگاه سعی می کنند تا دستگاه از طراحی و سبک زیبایی برخوردار باشد.

sangak-beard01

فروش دستگاه نان سنگک

همچنین دستگاه نانوایی سنگک از قابلیت تنظیم حرارت توسط سیستم های دیجیتالی به صورت دلخواه برخوردار است  که این موضوع تنظیم حرارت تنور را که قبل از این  به شیوه تجربی انجام می شد را بسیار راحت تر کرده است. علاوه بر این، دستگاه نانوایی سنگک دارای سیستم مکانیکی جهت تنظیم رنگ نان و نوع پخت به صورت دلخواه نیز می باشد.
دستگاه نانوایی سنگک به دلیل ایزوله بندی کاملا اصولی، دارای پرت حرارتی بسیار کم می باشد و در سطح حداقلی است. این کاهش مصرف سوخت حتی تا ۷۰% نیز ممکن است که برای واحدهای سنگکی کاملا مقرون به صرفه است.

photo_2016-06-22_16-38-41

از دیگر ویژگی های خاص این دستگاه عدم سرایت گازهای مضر ناشی ازسوخت های مشعل در فضای داخل دستگاه نانوایی سنگک است.

ویژگی دیگری که این دستگاه دارد سیستمی است که به دستگاه اجازه می دهد تا با سرعت گرما را از درون فر به فضای بیرون منتقل کند. این انتقال گرما باعث می شود تا عمر مفید سیستم گرمادهی چند برابر شود.

دستگاه نانوایی سنگک به دلیل حذف عامل انسانی از سرعت بیشتری برخوردار است و نسبت به تنور پخت های سنتی توان بیشتری در تولید نان دارد. دستگاه نانوایی سنگک فرآیند پخت نان را به صورت منظم انجام می دهد.

نان عمیقاً با فرهنگ ایرانی ادغام شده است و بسیاری از انواع نان ها در سفره ایرانی برای همراهی صبحانه، ناهار و شام ظاهر می شوند. یکی از این نان ها سنگک است که هم از نظر طعم و هم در روش پختش واقعاً بی نظیر است.

سنگک در فارسی به سنگ‌ها یا سنگریزه‌هایی گفته می‌شود که در نهایت این نان را از نان‌های دیگر متمایز می‌کند. خمیر روی لایه‌ای از سنگریزه‌های داغ پخته می ‌شود و به این نان ظاهر مشخصی از سطح ناهموار با فرورفتگی‌های فراوان می‌دهد.

وقتی سنگک در نانوایی سنتی پخته می‌ شود، نان بزرگی است: حدود ۳ فوت طول و ۱ فوت عرض. پس از پخت، اغلب روی خود تا می شود تا حمل آن به خانه برای علاقه مندان مشتاق و گرسنه آسان تر شود. از پیدا کردن تکه های کوچک سنگریزه که هنوز به نان چسبیده اند تعجب نکنید!

نان به خودی خود از بسیاری از نان های مسطح ایرانی سالم تر است. سنگک نسبت گندم کامل به آرد همه منظوره بیشتر است و به طور طبیعی به جای مایه خمیر مایه خمیر مایه خمیر می شود.

نان عمیقاً با فرهنگ ایرانی ادغام شده است و بسیاری از انواع نان ها در سفره ایرانی برای همراهی صبحانه، ناهار و شام ظاهر می شوند. یکی از این نان ها سنگک است که هم از نظر طعم و هم در روش پختش واقعاً بی نظیر است.

سنگک در فارسی به سنگ‌ها یا سنگریزه‌هایی گفته می ‌شود که در نهایت این نان را از نان‌های دیگر متمایز می‌ کند. خمیر روی لایه‌ای از سنگریزه‌های داغ پخته می ‌شود و به این نان ظاهر مشخصی از سطح ناهموار با فرورفتگی ‌های فراوان می ‌دهد.

وقتی سنگک در نانوایی سنتی پخته می‌ شود، نان بزرگی است: حدود ۳ فوت طول و ۱ فوت عرض. پس از پخت، اغلب روی خود تا می شود تا حمل آن به خانه برای علاقه مندان مشتاق و گرسنه آسان تر شود. از پیدا کردن تکه های کوچک سنگریزه که هنوز به نان چسبیده اند تعجب نکنید!

نان به خودی خود از بسیاری از نان های مسطح ایرانی سالم تر است. سنگک نسبت گندم کامل به آرد همه منظوره بیشتر است و به طور طبیعی به جای مایه خمیر مایه می شود.

تا همین اواخر، آخرین نان سنگک واقعاً خوش طعمی که داشتم، در واقع در ایران، چند دهه پیش بود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

خانه خدماتتماس ارتباط با ما
09132060615