آیا با انجمن کارفرمایی سازندگان ماشین آلات پخت نان و شیرینی ایران آشنایی دارید؟ که شامل دستگاه نانوایی , دستگاه نانوایی سنگک و دستگاه نانوایی بربری نیز میباشد.

هیات وزیران دولت در سال ۱۳۷۱ آیین نامه ای را تصویب کرد که طبق آن اجازه تاسیس انجمن های صنفی به صنف های مختلف داده شد. بر اساس همین آیین نامه صنف های مختلف اقدام به تاسیس انجمن های کارفرمایی کردند. صنف سازندگان ماشین آلات پخت نان و شیرینی نیز مانند سایر صنف ها در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۹ اقدام به تشکیل انجمن صنفی نمود و با شماره ۳۵۸-۳۲-۳۲ در اداره کل سازمان های کارگری و کارفرمائی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجمن خود را به ثبت رسانید. از آن تاریخ تا به امروز  این انجمن مشغول فعالیت است و تلاش می کند تا تعامل و هماهنگی را بین اعضای خود ایجاد نموده و طرح های کاربردی در مقیاس صنفی و صنعتی را به مرحله اجرا در آورد.

اعضای تشکیل دهنده این انجمن، تولید کنندگان دستگاه نانوایی و شیرینی می باشند. اکثر این تولیدکنندگان ماشین آلات تولید نان و شیرینی،  پروانه علامت استاندارد را دارند و سعی می کنند تا با استفاده از علم و دانش روز دنیا روند تولید ماشین آلات تولید نان و شیرینی را بهبود دهند و باعث ارتقاء سطح کیفی آنها شوند.

از جمله اهدافی که این انجمن در تشکیل خود دنبال می کند عبارت است از:
–     تلاش جهت استیفای حقوق و حقوق مشروع و قانونی اعضاء
–    بررسی ، تحقیق و جمع آوری اطلاعات پیرامون مشکلات و شناخت نیازها واولویت های اعضا
–    برنامه ریزی جهت تامین نیازهای صنفی، آموزش توسعه و گسترش فعالیت ها
–     کوشش به منظور ارتقای بهره وری منابع و ظرفیت تولید
–     سعی در بهبود کیفیت تولید با بررسی، شناخت و استقرار روش های کنترل کیفیت
–     کوشش برای هماهنگی در امور آموزش، ارتقای مهارت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز اعضا
–    همکاری با وزارت کار و امور اجتماعی وسایر دستگاه های مربوطه جهت انجام آموزش های مربوط به ایمنی، حفاظت فنی و بهداشت کار و قوانین کار و تامین اجتماعی
–    همکاری برای تاسیس، تقویت و گسترش شرکت های تعاونی مرتبط با وظایف انجمن صنفی به منظور برخورداری اعضا از تسهیلات بیشتر
–    حمایت و دفاع از حقوق و منافع صنفی و حرفه ای اعضا از طریق ارایه پیشنهاد و جلب پشتیبانی مراجع و سازمان های دولتی و ملی نسبت به هدف های انجمن
–    همکاری با سایر تشکل های صنفی و انجام سایر وظایف و اختیاراتی که به موجب مقررات قانونی بر عهده انجمن های صنفی قرار داده شده یا خواهد شد
–     قبول مسئولیت وهمکاری با وزارتخانه ها، سازمان ها ونهادهای رسمی در انجام وظایف و تکالیفی که این دستگاه ها به انجمن های صنفی محول می کنند
–    عضویت وایجاد ارتباط با تشکل ها و سازمان های مرتبط با وظایف انجمن های صنفی با کانون های مربوط در داخل یا خارج از کشور در چهارچوب فعالیت های صنفی و قوانین ومقررات کشور
–    برگزاری نمایشگاه های داخلی و برنامه ریزی برای نمایشگاه های خارج از کشور با اخذ مجوزهای قانونی لازم
–    ایجاد واحد تحقیقات جهت ارتقاء کیفیت ماشین های تولید شده با اخذ مجوز
–    ایجاد آموزشگاه جهت ارتقاء تکنولوژی پخت نان با اخذ مجوز
–    هماهنگی با دستگاه های ذیربط به منظور جلوگیری از واردات دستگاه پخت نان وشیرینی بی کیفیت و غیر استاندارد
–    انجام هماهنگی های لازم به منظور تسهیل صادرات تولیدات اعضای انجمن صنفی و شناسایی بازرگانی بین المللی

درباره نانوایی