برای خرید دستگاه نانوایی تونلی فاکتور های مختلفی را باید مورد بررسی قرار دهید. قیمت، کیفیت، مدل و .. از جمله مواردی هستند که در زمان خرید این نوع دستگاه ها باید بررسی شوند.
در مطالب قبلی شما را با قیمت دستگاه نانوایی بربری آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست آورید.
خرید دستگاه نانوایی تونلی
هنگام خرید فر برای نانوایی خود به چه نکاتی باید توجه کنم؟
به گفته مشاورین فروش با تجربه و متخصص در فروش فر، چند متغیر وجود دارد که باید هنگام خرید دستگاه نانوایی تونلی در نظر بگیرید.
چه چیزی خواهید پخت؟
نوع اجاقی که می خرید به شدت بر اساس محصولاتی است که می پزید. به طور کلی، محصولات نان با فناوری فرهای رو میزی مناسب تر هستند در حالی که شیرینی ها با فناوری همرفت بهتر سرو می شوند.
به چه میزان انعطاف نیاز دارید؟
آیا نیاز دارید که به راحتی تولید انواع مختلف نان را انجام دهید؟ اگر چنین است، یک فر برقی یا فر سیکلوترمیک ممکن است برای نیازهای شما مناسب تر باشد.
به همین ترتیب، آیا باید بتوانید انواع نان و شیرینیها را در طول روز تولید کنید؟
اگر چنین است، کوره پیچیده ما ممکن است راه حل مناسبی باشد زیرا هم پخت همرفت و هم پخت عرشه (و همچنین عایق) را در یک فضای فشرده فراهم می کند.
نوع فری که شما نیاز دارید نیز با توجه به اندازه محصول و مقدار محصولی که می خواهید پخت کنید تعیین می شود.
به عنوان مثال، نانهای بسیار بزرگ برای پخت در اجاق های تونلی بخار مناسب تر هستند، در حالی که محصولات نان کوچک تر پخت عالی را هم در فرهای دیگر برقی و هم در فرهای سیکلوترمیک تجربه می کنند.
علاوه بر این، مقدار محصولی که می پزید، پیکربندی فر شما را نیز تعیین می کند. به عنوان مثال، نیازهای تولید نان هم ارتفاع (چند سطح) و هم عرض (چند تابه) فر شما را تعیین می کند.
به همین ترتیب، تعداد محصولات شیرینی پزی که در یک دسته می پزید، نیاز به اجاق همرفتی در مقابل اجاق گازی را تعیین می کند.
عملیات پخت ۲۴ ساعته و ۷ روزه برای اجاقهای قفسه ای صنعتی یا گزینه های دستگاه نانوایی تونلی مناسب تر است. این شامل یک کوره تونلی دو طبقه و پیوسته است که برای نانوایی های صنعتی نوظهور مناسب است. و همچنین یک عرشه ما، کوره تونلی سیکلوترمیک، مناسب برای تولید صنعتی در مقیاس بزرگ می باشد.
هزینه های آب و برق شما چقدر است؟
ممکن است در موقعیتی باشید که هر دو اتصال گاز و برق به راحتی در دسترس باشند. به طور کلی، در آمریکا گاز ارزان تر از برق است. توصیه می کنیم از توزیع کننده خود بخواهید که یک مقایسه انرژی بر اساس صورتحساب های فعلی انرژی شما ارائه دهد.
چقدر فضا دارید؟
در نهایت، اندازه فر شما بیشتر به فضای موجود برای نصب نهایی بستگی دارد.” سایر عوامل تعیین کننده عبارتند از اندازه ورودی ها و درها.
بودجه شما چقدر است؟
بودجه همچنین عامل بسیار مهمی در تعیین محلول فر برای نانوایی شما است. ما به طور معمول مشتریان را با شرکای تامین مالی هماهنگ می کنیم تا به حداقل رساندن هزینه های اولیه مرتبط با سرمایه گذاری در تجارت شما کمک کنیم.
ما همچنین با مشتریان کار می کنیم تا تجهیزات با کیفیت و بادوام را برای آنها فراهم کنیم که هم اهداف تولید فعلی و هم آینده آنها را برآورده می کند. این شامل اطمینان از دوام تجهیزات آنها برای سالهای آینده است.
از نان سازهای تجاری می توان برای تهیه انواع نانها مانند نان بربری و سنگک و … استفاده کرد.
نان تکه تکه شده برای دستگاه های نان تجاری مناسب تر است، زیرا آنها بازده بیشتری دارند.
دستگاه نانوایی چیست؟ دستگاه نان ساز اتوماتیک تنها یکی از نانوایی های محبوب است. این یک نوع دستگاه تنها به یک اپراتور نیاز دارد برای کنترل دمای مواد غذایی در فر و برای نانوایی ها برای تولید بیشترین پخت و پز می باشد.
دستگاه پخت نان نوعی تجهیزات نانوایی تجاری است. همچنین به نانوایی معروف است، در صنایع غذایی و یا در صنایع غذایی از دستگاه نان پز برای تهیه انواع نان در منزل استفاده می شود.
نمودار فرآوری نان صنعتی از مراحل بسیاری تشکیل شده است که همه آنها بسیار مهم هستند. با این حال، مرحله پخت در صنعت نانوایی همچنان یک مرحله کلیدی است.
این زمانی است که خمیر به محصول نهایی مورد انتظار تبدیل شود: به عنوان مثال یک تکه نان، وینوسری یا کیک. فرآوری نان زمانی معنا پیدا می کند که محصولات از فر خارج شوند.
محصول نهایی با توجه به اندازه، رنگ، شکل، بو و … در حین پخت و پس از پخت به طور کامل مورد مطالعه قرار می گیرد. هنوز هم بهترین راه برای قضاوت در مورد کیفیت کار انجام شده است.
در این مقاله اطلاعاتی در مورد راه حل های فرهای تونلی در صنعت نانوایی خواهید یافت.
فرصتی برای به دست آوردن یک چشم انداز بزرگ از فناوری فعلی کوره های تونلی، بلکه همچنین درک روش های مختلف پخت محصولات.
حالت های انتقال حرارت
برای شروع، معرفی سه روش انتقال حرارت به محصول ضروری است.
انتقال حرارت، عمل فیزیکی انرژی حرارتی است که بین دو سیستم با اتلاف گرما مبادله می شود.
انتقال حرارت را می توان به سه دسته تقسیم کرد: هدایت، همرفت و تابش
فناوری فرهای پخت بر اساس این دانش است. نوآوری های فعلی و موفق این سه منبع گرما را با هم ترکیب می کنند تا کارایی و دقت بیشتری را در طول زمان پخت به ارمغان بیاورند.
راهی برای بهینه سازی، تنظیم دقیق و دریافت پارامترهای پخت اختصاصی برای هر طیف از محصولات. تنظیمات زمان پخت اکنون نامحدود شده است و مرحله در فر اکنون با پارامترهای اختصاصی هر بار به مراحل مختلف تقسیم می شود.
رطوبت سنجی به عنوان یک عامل حیاتی
این مقاله در مورد پخت در صنعت نانوایی بدون توجه بر روی رطوبت و راه های کنترل آن کامل نمی شد.
رطوبت سنجی؟ رطوبت؟ بخار؟ به زبان ساده: هوا از آب به شکل گازی به نام بخار تشکیل شده است. رطوبت یک اصطلاح استاندارد برای نام بردن بخار است. رطوبت سنجی یک مقدار فنی است که با درصد رطوبت هوای اشباع شده مطابقت دارد.
اضافه کردن بخار در طول پخت بسیار متعارف است، به خصوص در اولین دقایق در فر. چرا؟ برای جلوگیری از کم آبی زودهنگام خمیر و به حداکثر رساندن کشش آن قبل از تخمیر.
بخار همچنین واکنشهای حیاتی را که برای بسیاری از محصولات در صنعت نانوایی بسیار مهم است، بهینه می کند.
فن آوری جدید و فعلی امکان دستیابی به دو هدف اصلی را فراهم کرده است: تحت کنترل قرار دادن تزریق بخار در فر و بهینه سازی رطوبت سنجی در طول زمان پخت.
هدف، تنظیم تنظیمات رطوبت در فر با تنظیمات اختصاصی برای هر طیف از محصولات است.
منابع انرژی
انتخاب بین منابع مختلف انرژی به شناسایی نوع کوره تونلی صنعتی نیز کمک می کند. هر کدام که انتخاب شود، حداقل برای نیازهای اساسی آن (قطعات مکانیکی / اتوماسیون) به برق نیاز خواهد بود، اما راه حل های مختلفی برای تولید گرما امکان پذیر است.
برق و گاز دو منبع اصلی انرژی برای تولید گرما در یک کوره تونلی در صنعت نانوایی هستند. درست است که برای برخی از محصولات، گاز یا برق گاهی مناسب تر است.
ما در پایان، انتخاب ها بر اساس عوامل دیگری مانند: قیمت و هزینه عرضه، منبع انرژی موجود در محل، روال، در دسترس بودن و امنیت عرضه در کوتاه مدت و بلند مدت است.
به همین دلیل است که خیلی سخت است که به این راحتی بگوییم برق یا گاز بهترین منبع انرژی است. در واقع، هر موقعیتی نیاز به مطالعه دارد تا منبع انرژی را با تمام عوامل قبلی که در بالا ذکر شد، تطبیق دهد.
کوره های برقی از اثر ژول برای تولید گرما استفاده می کنند. به لطف مقاومت ها، انرژی را می توان به دو روش مختلف استفاده کرد. گرما مستقیماً توسط تشعشعات مقاومت های الکتریکی واقع در اطراف فریم فر آزاد می شود.
در مورد دیگر، گرما در یک منطقه خاص تولید می شود و به لطف یک سیستم همرفت مکانیکی با استفاده از مقاومت های الکتریکی متصل به فن های الکتریکی، توسط جریان هوا منتقل می شود.
در هر صورت، کوره های گازی حداقل برای نیازهای اولیه مانند نیازهای مکانیکی و اتوماسیون به برق نیاز دارند. اما گرما به لطف آتش تولید شده از یک مشعل گازی تولید می شود.
سپس این شعله یا مستقیماً به داخل فر می رود تا محفظه فر گرم شود یا می توان آن را به مبدل حرارتی متصل کرد. در این حالت، هوای گرمی که از شعله می آید، انرژی خود را از طریق مبدل حرارتی به سیستم هوای دوم منتقل می کند.
سپس گرما یا مستقیماً به داخل محفظه فر دمیده می شود (محلول همرفت) یا از طریق مقاومت هایی که در قاب اجاق قرار دارند (محلول تشعشع) منتقل می شود.
از شعله مشعل گازی می توان در سیستم گرمایش روغن حرارتی نیز استفاده کرد. در این صورت، گرما دیگر از طریق هوا منتقل نمی شود، بلکه در یک حلقه روغن مایع داغ است.
منابع انرژی دیگری نیز وجود دارد، اما نمونههایی غیرعادی تر هستند.
اجاق های چوبی محلول های پخت سفارشی برای برخی از انواع معمولی نان و پیتزا هستند. یک یا چند ناحیه آتش هیزمی اجاق را تشکیل می دادند.
گرما و دود ناشی از آتش برای تماس مستقیم با محصول به داخل محفظه فر هدایت می شود.
اما کوره های جدید همچنین می توانند یک مبدل حرارتی را برای پخت محصولات به لطف سیستم همرفت مدرن و عدم تماس مستقیم با هوای احتراق پیشنهاد کنند.
گفته می شود که هیدروژن فردا جایگزین گاز طبیعی یا برق خواهد شد. یک انتخاب سبز غیرقابل انکار با دومین مزیت اساسی، در دسترس بودن عرضه طولانی مدت آن.
این فناوری شامل استفاده از هیدروژن و یک سیستم پیل سوختی است که بر روی هیدروژن کار می کند تا الکتریسیته و گرما را به اجاق بدهد. اجاق هیدروژنی به عبارت دیگر یک اجاق الکتریکی است که می تواند نیروی خود را تولید کند.
خط تولید تمام اتوماتیک پخت نان برای اولین بار در ایران و خاورمیانه بدون دست کاری ساخته شده است که از افتخارات صنعت نان ایران می باشد.
کلیه مراحل طراحی، ساخت اجرایی، سه بعدی مدل سازی و تایید طرح ها توسط مهندسین خبره طی چند سال انجام و تکمیل شده و در نهایت این محصول به تولید انبوه می رسد.
ظرفیت تولید نان ۲۰ تن در روز است. در این سیستم کلیه عملیات مربوط به فرآوری خمیر و پخت توسط یک سیستم تمام اتوماتیک (PLC) انجام و کنترل می شود.
سیستم کنترل خط تولید:
این سامانه توسط واحد تحقیق و توسعه ساخته شده و تاییدیه سازمان تحقیقات علم و فناوری ایران (IROST) را دریافت کرده است.
همچنین خط تولید تمام اتوماتیک به عنوان اختراع در سازمان دولتی ایران به ثبت رسیده است. این سیستم دارای سه پنل لمسی با سه زبان مختلف است و اپراتور قادر خواهد بود خط را از سه مکان مختلف توسط این پنل ها کنترل کند. همچنین وظیفه اصلی سیستم اپراتور مرکزی کنترل و نظارت بر خط تولید می باشد.
سیستم مدیریت مرکزی:
کلیه فرآیندهای تولید توسط سیستم مدیریتی قابل مشاهده و کنترل بوده و مدیریت قادر به مشاهده، گزارش اطلاعات خط تولید مانند دما، رطوبت مکان های مختلف، سرعت نوار نقاله، مقدار ورودی خمیر به خط، میزان عبور خمیر از بخش های مختلف می باشد. نوار نقاله، مقدار ورودی خمیر به تصحیح، تخمیر نهایی، تنور و تعداد خروجی نان از فر.
همچنین احتمال ایجاد آلارم در خط تولید در سیستم مدیریت مرکزی قابل مشاهده است. برای مقایسه و نتیجه گیری در مورد عملکرد و راندمان بالا، دما و رطوبت مکان های مختلف با منحنی های مختلف قابل مشاهده و مقایسه (مقایسه با نتایج روزهای گذشته) می باشد.
برای خرید دستگاه نانوایی تونلی با کارشناسان ما با شماره ۰۹۱۳۲۰۶۰۶۱۵ تماس بگیرید.
بدون دیدگاه