در واقع فر قنادی دارای فن(پروانه) و سیستم تخلیه دود است که فرهای معمولی دیگر این قابلیت را ندارند.فن و سیستم تخلیه دود در فر قنادی هوای داغ درون فر را در اطراف شیرینی می چرخاند و از طریق هواکش آن را به بیرون هدایت می کند.در نتیجه این هوای داغ غذا را احاطه می کند و باعث پخت سریع تر آنها می شود.

 

چرا باید از فر قنادی استفاده کنید؟

در مقاله قبل در مورد فر قنادی صنعتی و اجزای آن صحبت کردیم، حالا می خواهیم بدانیم که چطور فر قنادی پخت را سریع تر می کند: هوای داغ مستقیما به کیک یا شیرینی دمیده می شود به جای اینکه فقط آن را احاطه کند، غذا در فر قنادی ۲۵ درصد سریع تر می پزد تا سایر فر ها.

فر قنادی تمام  قسمت هارا به طور یکنواخت می پزد: در فرهای معمولی بنا به جایی که قسمت حرارتی وجود دارد ممکن است در آن قسمت سوختگی هایی ایجاد شود.اما در فر های قنادی فن باعث می شود تا هوای داغ در تمامی قسمت های فر بچرخد تا دما یکسان بماند.

فر قنادی بهتر برشته می کند: هوا در فر های معمولی کمی رطوبت ایجاد می کند که ماندگار است، اما فر قنادی فضای خشکی را ایجاد می کند که در هنگام برشته شدن، شکر زود تر آب شود بنابراین غذاهایی مانند گوشت و سبزیجات برشته تر می شوند درحالی که داخلشان آبدار است.

فر قنادی در مصرف انرژی صرف جویی می کند: غذا در فر قنادی سریع تر و با دمای پایین تری می پزد بنابراین مصرف انرژی در فر قنادی کمتر از فرهای معمولی است.

چه زمان باید از تنظیمات فر معمولی استفاده کنید و چه زمان از تنظیمات فر قنادی؟

در حالی که مزیت های بسیاری در استفاده از فر قنادی وجود دارد، بسیاری می خواهند بدانند که چرا باز هم بسیاری از فر های قنادی دارای تنظیمات فر معمولی هستند. این موضوع به چیزی که می خواهید بپزید بستگی دارد، مثلا وقتی نمی خواهید یک فن هوای داغ را در اطراف غذا بچرخاند از فر معمولی استفاده می کنید.

چه زمان از تنظیمات فر قنادی استفاده کنیم؟

هر وقت که بخواهید خوراکی  را برشته کنید، وقتی که شیرینی و کلوچه درست می کنید، هر زمان که چیزی را با یک روکش یا فویل می پزید باید از فر قنادی استفاده کنید.

چه زمان نباید از فر قنادی استفاده کنید؟

برای پخت کیک، خوراکی های پف دار و بعضی از نان ها هم نباید از فر قنادی استفاده کرد.

درباره نانوایی

ارسال دیدگاه