اگر مطلب پیشین موجود در سایت را مشاهده نموده باشید متوجه شده اید که در مورد فر قنادی صنعتی برای شما توضیح داده ایم و اجزای تشکیل دهنده آن را که باید به آنها توجه شود برای شما ذکر کردیم. در این مقاله مانند مقاله پیشین قصد داریم شما را با یکی از موارد مهم فر قنادی صنعتی آشنا کنیم تا در انتخاب نوع فر قنادی مناسب تصمیم بهتری بگیرید. این مطلب را دنبال کنید چرا که می خواهیم در مورد فر قنادی حامل مداوم صحبت کنیم و شناخت آن حتما برای شما جالب توجه خواهد بود.

باید توجه داشته باشید استفاده از فر مناسب که گرما و حرارت را به خوبی و به یک اندازه در حین پخت شیرین ها پخش کند از اهمیت بالایی برخوردار است و در کار شما تاثیر به سزایی می گذارد. پیشنهاد می کنیم در انتخاب فر قنادی بیشترین حسایت را به خر دهید تا سرمایه شما تبدیل به سود مظاعف شود. اگر می خواهید شیرینی های خوب و خوشمزه ای داشته باشید که خوب پخته شوند و مشتریان شما زیاد باشد و از شیرینی های شما رضایت کامل را داشته باشند. توصیه می کنیم فر قنادی مناسبی تهیه کنید که نیازهای شما را پاسخگو باشد. یکی از این نوع فر قنادی، فر قنادی حامل مداوم است که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

فر قنادی حامل مداوم

ییشترین استفاده از فر های قنادی حامل مداوم در شیرینی پزی هایی است که از شیرینی های آردی مانند کوکی ها و شیرینی های خشک و شیرینی های فرانسوی درست می کنند. قابل توجه است این نکته را بدانید که ساختار تونل مانند و اجاق فر حامل باعث می شود که فر قنادی در صف محصولات ماشینی واقع شود.

اندازه فرهای قنادی حامل

اندازه فر قنادی حامل با توجه به سایز های متفاوت آن مختلف می باشد. این فرها معمولا مابین ۱۵ تا ۳۰ متر ارتفاع یا همان درازا و ۱ تا ۳.۵ متر پهنای آنها می باشد. این نوع فر قنادی حامل چیزی حدود ۳ تا ۹ تن شیرینی یا کوکی را در هشت ساعت می پزد که رقم بسیار قابل توجهی می باشد.

برای اطلاع از فرهای قنادی ما می توانید به سایت مراجعه نمایید و محصولات ما را مشاهده کنید در غیر این صورت می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و از انواع فر قنادی موجود و همینطور نحوه تهیه و قیمت فر قنادی اطلاعات کسب کنید. با ما همراه باشید تا در مقالات آتی اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم.

درباره نانوایی