بررسی انواع فر قنادی

شیرینی پزی

همانطور که می دانید فر قنادی انواع مختلفی دارد.

در مطالب قبلی شما را با برخی از مهم ترین ویژگی ها و مشخصات فر قنادی و همچنین نحوه خرید آن ها آشنا کردیم.

در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در مود انواع فر های قنادی به دست آورید.

بسته به نوع استفاده و همچنیین تکنولوژی های مختلف فر های قنادی نیز انواع گوناگونی دارند و در هنگام خرید آن ها متوجه می شوید که مدل های مختلفی را می توانید انتخاب کنید.

فر شیرینی پزی

آشنایی با انواع فر قنادی

فر هایی با پخت مستقیم

در این نوع فر ها پخت شیرینی به طور مستقیم انجام می گیرد. و حرارت به طور مستقیم به نان و شیرینی می تابد.

همچنین گرما و حرارت در داخل این نوع فر ها به گردش در می آید و همچنین به طور مستقیم به شیرینی برخورد می کند.

از این نوع فر ها معمولا برای پخت پیتزا، بیسکوئیت و … استفاده می شود.

پخت غیر مستقیم

در این نوع فر ها نیز حرارت به  طور مستقیم به شیرینی و نان برخورد نمی کند. حرارتی که در فر به چرخش در می آید باعث پخت شیرینی ها می شود.

زمان پخت با استفاده از این نوع فر ها کمی طولانی تر از فر هایی با تابش حرارت به طور مستقیم خواهد بود. اما نکته مهم این است که در این فر ها شیرینی شما هیچ گاه نمی سوزد و به طور کامل مغز پخت خواهد شد.

مقایسه فر های قدیمی و جدید

می توان فر های شیرینی پزی را به دو دسته قدیمی و مدل جدید نیز با آخرین تکن.لوژی های روز اروپایی تقسیم بندی کرد.

قدیمی: معمولا فر های قدیمی آمریکایی ساز هستند و در آن ها یک فن برای چرخش هوا و همچنین گرم نگهداشتن مواد خوراکی تعبیه شده است.

فر های جدید: این نوع فر ها معمولا اروپایی هستند و این نوع فر ها از آخرین تکنولوژی ها برای گردن حرارت در داخل فر استفاده می کنند.

برای تهیه بهترین انواع فر قنادی می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

خانه خدماتتماس ارتباط با ما
09132060615