دستگاه نان قندی یکی از کاربردی ترنانواع تجهیزاتی است که در قنادی ها و کارگاه های پخت نان و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد.
مجموعه آسیا پخت ارائه دهنده بهترین انواع دستگاه های نانوایی از جمله تنور شیب دار و همچنین دستگاه نانوایی سنگک و بربری است.
خرید دستگاه نان قندی
برای خرید دستگاه ها و تجهیزات مختلفی که در قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرد یکی از مهم ترین فاکتور ها توجه به کیفیت دستگاه می باشد. علاوه بر کیفیت از دیگر عواملی که بر انتخاب درست این نوع ماشین آلات موثر است قیمت موقر و همچنین شناخت انواع دستگاه ها می باشد.
نون قندی یا نان قندی (قندی: شیرینی/قوطی شکر) یک نان یا نان شیرین سنتی ایرانی است. می توان از آن در کنار چای سنتی یا به عنوان کراکر یا نان استفاده کرد.
همانطور که در ایران باستان در نظر گرفته شده بود، به معنای واقعی کلمه پر از انرژی است. ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) قندی ظهر حاوی ۴۰۹ کالری (۱۶۵ کالری از چربی) است.
نکته جالب مورد نان قندی این است که حاوی مقادیر بسیار کم سدیم و حاوی مقادیر خوبی پروتئین است. بیش از ۷ درصد پروتئین دارد. منبع خوبی از ویتامین محسوب نمی شود. نان قندی حاوی حدود ۲ درصد ویتامین A است.
نان قندی دارای برخی مواد معدنی مانند آهن است. حدود ۱۶ درصد آهن و ۱۰ درصد کلسیم دارد.
۱۰۰ گرم نان قندی دارای ۱۸.۴ گرم چربی، ۳.۸ گرم چربی اشباع شده و ۶۳ میلی گرم کلسترول است
انتخابی عالی برای صبحانه یا میان وعده می باشد.
ترکیبات: آرد گندم سفید نشده، شیر کم چرب تازه، روغن نباتی خالص، شکر نیشکر خالص، مخمر، دانه کنجد
ما به شما توصیه می کنیم برای اطمینان از تازگی، ارسال ۲ روزه را انتخاب کنید.
دارای چربی کم، بدون مواد نگهدارنده، بدون نمک اضافه، بدون چربی خوک، بدون رنگ مصنوعی می باشد.
برای خرید بهترین انواع دستگاه نان قندی با مناسب ترین قیمت ها با کارشناسان ما با شماره ۰۹۱۳۲۰۶۰۶۱۵ تماس بگیرید.