دستگاه نانوایی تونلی

این دستگاه بدلیل طراحی ساختاری متفاوت، سرعت پخت بالا و سهولت پخت با آن، دستگاه منحصر به فردی است که در دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دسته بندی میگردد.

دستگاه تونلی مناسب برای پخت انواع نان لواش، تافتون، بربری، نان خشک، نان خشک بلورین، نان سنگک و نانهای محلی میباشد.

طول دستگاه تونلی متناسب با نوع پخت و سفارش مشتری متفاوت است بگونه ای که برای پخت نانهای نازک از جله لواش نوار پخت کوتاه پیشنهاد میگردد و برای پخت نانهای خشک یا ضخیم نوار پخت طولانی تر توصیه میشود زیرا در نانهایی که حرارت پخت بیشتری نیاز دارند باید بگونه ای باشد که تبخیر تدریجی رطوبت خمیر و همچنین به اصطلاح رنگ آمدن نان باید در مدت زمان بیشتری نسبت به نانهای نازک تر انجام گیرد.

جنس باند پخت میتواند از نوع استیل، چدن یا نوار سیمی باشد.

این دستگاه به دو صورت حرارت غیر مستقیم تشعشعی و حرارت غیر مستقیم وزشی ساخت و عرضه میگردد.

در حرارت غیر مستقیم تشعشعی حرارت بوسیله حایل استیل به سطح نان بصورت یکنواخت میرسد و از تجمع گازهای سمی در اتاق پخت نان جلوگیری میشود و نانی کاملا سالم و مطابق استاندارد تولید میگردد.

در حرارت غیر مستقیم وزشی حرارت جمع شده در کوره بوسیله فن مکنده و دمنده به سطح حایل گرما میرسد و نان پخت میشود.

در نوع نیمه اتوماتیک پهن کردن نان توسط شاطر انجام میگیرد اما در نوع تمام اتوماتیک پهن کردن نان بدون دخالت دست توسط دستگاه پهن کن یا ریزش صورت میگیرد و پس از پخت، دستگاه کاتر مطابق با اندازه دلخواه اپراتور برش میدهد و سپس بوسیله نوار سرد کن نان خنک میشود.