دستگاه نانوایی تونلی

این دستگاه بدلیل طراحی ساختاری متفاوت، سرعت پخت بالا و سهولت پخت با آن، دستگاه منحصر به فردی است که در دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دسته بندی می گردد .

دستگاه تونلی مناسب برای پخت انواع نان لواش، تافتون، بربری، نان خشک، نان خشک بلورین، نان قندی ، نان های مدیترانه ای ،نان سنگک و نان های محلی می باشد .

طول دستگاه تونلی متناسب با نوع پخت و سفارش مشتری متفاوت است بگونه ای که برای پخت نان های نازک از جمله لواش نوار پخت کوتاه پیشنهاد می گردد و برای پخت نان های خشک یا ضخیم نوار پخت طولانی تر توصیه می شود زیرا در نان هایی که حرارت پخت بیشتری نیاز دارند باید بگونه ای باشد که تبخیر تدریجی رطوبت خمیر و همچنین به اصطلاح رنگ آمدن نان باید در مدت زمان بیشتری نسبت به نانهای نازک تر انجام گیرد.

جنس باند پخت می تواند از نوع استیل، چدن یا نوار سیمی باشد .

این دستگاه به دو صورت حرارت غیر مستقیم تشعشعی و حرارت غیر مستقیم وزشی ساخت و عرضه می گردد.

در حرارت غیر مستقیم تشعشعی حرارت بوسیله حایل استیل به سطح نان بصورت یکنواخت می رسد و از تجمع گازهای سمی در اتاق پخت نان جلوگیری می شود و نانی کاملا سالم و مطابق استاندارد تولید می گردد .

در حرارت غیر مستقیم وزشی حرارت جمع شده در کوره بوسیله فن مکنده و دمنده به سطح حایل گرما می رسد و نان پخت می شود .

در نوع نیمه اتوماتیک پهن کردن نان توسط شاطر انجام می گیرد اما در نوع تمام اتوماتیک پهن کردن نان بدون دخالت دست توسط دستگاه پهن کن یا ریزش صورت می گیرد و پس از پخت، دستگاه کاتر مطابق با اندازه دلخواه اپراتور برش می دهد و سپس بوسیله نوار سرد کن نان خنک می شود .

      خانه خدماتتماس ارتباط با ما
      09132060615