صفحه اصلی

مجموعه آسیا پخت تولید کننده دستگاه نانوایی بربری ، دستگاه نانوایی  سنگک ، دستگاه نانوایی  لواش ، دستگاه نانوایی فانتزی در ایران پیشنهاد میکند مقاله زیر را در رابطه با نان های صنعتی و تفاوتش با نان های سنتی ایرانی حتما مطالعه کنید : از آنجا که نان از آرد گندم حاصل می شود لذا اغلب ویژگیهای غذایی […]

دستگاه پرتابل نانوایی : دستگاه پرتابل نانوایی جزو دستگاه های نانوایی صنعتی محسوب می شود. این دستگاه با حرارت صد در صد غیرمستقیم فعالیت می کند و قابلیت تولید انواع نان های سنتی مانند نان تافتون، نان لواش آذری، نان بربری، شیرمال و حتی پیتزا و نان خشک را دارد. در تولید این دستگاه با […]

سال ها مردم ایران تمامی مراحل تولید قوت غالب خود یعنی نان را به سبک و شیوه سنتی انجام می دادند. اما طی چند دهه اخیر و با بروز و ظهورعلم و تکنولوژی در سبک زندگی مردم، تهیه نان نیز دستخوش تحولاتی گردید. سبک و سیاق کاشت و برداشت گندم جای خود را به کشت […]

بیشتر نان های موجود در ایران نان های مسطح و نازک هستند. علت رواج بیشتر این نان ها در سبک غذایی ایرانی ها ذائقه و عادت غذایی مردم است. اما طی چند سال اخیر شاهد تغییر عادت غذایی مردم و تمایل به مصرف بیشتر غذاهای آماده و فست فودی هستیم. از این رو تمایل به […]

نان که اساسی ترین و ضروری ترین کالا در سبد مصرفی خانوار‌ها است از تنوع زیادی برخوردار است. از جمله این نانها که توسط ایرانی ها مصرف می شود؛ تافتون است. مصرف این نان  در بین خانوارهای ایرانی نسبتا زیاد است. نان تافتون که جزو نان های  سنتی و مسطح  محسوب میشود از نظر ظاهری […]

نان جو، پر خاصیت ترین نان جو که در دسته غلات قرار دارد به علت دارا بودن ارزش غذایی بالا میتواند به عنوان یک وعده غذای کامل مصرف شود. در گذشته نان جو نان قالب مردم ایران را تشکیل می داد اما با افزایش کاشت و در دسترس قرار گرفتن گندم، کم کم مصرف جو […]

سنگک  یک نوع از چندین نانی است که در ایران رایج است. نام این نان از سنگ+ک (ک تصغیر) ساخته شده است که به معنای سنگ کوچک میباشد. نان سنگک تنها نانی است که فقط در ایران پخت و مصرف میشود و به همین دلیل به آن نان ملی ایران نیز میگویند. این نان بر […]

نان لواش که از نان‌های سنتی کهن ایرانیان است و با نام های لَواش، لِواش و لَباش  شناخته می شود نوعی نان نرم، تخت و نازک به ضخامت حدود سه میلیمتر است که از مخلوط آرد، آب، خمیر مایه و نمک تهیه می شود. گاهی اوقات روی این نان کنجد یا خشخاش هم می پاشند. […]

در دیدگاه عامه مردم نان صنعتی نانی است که با دستگاه تولید می شود. اکثر مردم معتقدند که این نان دارای کیفیتی مانند نان سنتی نیست و به همین دلیل استقبال گسترده ای از این نان نشده است. اما به نانی میتوان نان صنعتی گفت که از ابتدای خط تولید و وارد شدن آرد  به […]

نان بربری جزو نانهای مسطح محسوب میشود. این نان از آرد ستاره، آرد معمولی (سبوس گرفته) و گاها مخلوطی از این دو، آب، نمک، مخمر صنعتی و یا خمیرترش طی فرآیندهای تخمیر تهیه میشود. به لحاظ شکل ظاهری، این نان بیضی شکل بوده و دارای طول ۷۰-۸۰ سانتیمتر و عرض ۲۰-۳۰ سانتیمتر است. ضخامت این […]